Direktlänk till inlägg 16 november 2010

Havet

Av Winner Horse - 16 november 2010 15:25

Hej,

 

Har haft en hektisk tid. Förra veckan avslutades på ett konferensställe i Halland, nära havet. Intensiva dagar fullspäckade med information, fina möten och glada skratt.

Efter två dagagars inomhusliv skrek det inombords: UT!

 

Gick ned till havet där jag berusades av att se horisonten och det brusande skummande havet. Vilka vågor! Vilken luft! Det gjorde inget att jag blev helt sandblästrad...vem behöver väl en spabehandling, här fick hela ansiktet, alla kläder och till och med glasögonen en sandbehandling som gjorde susen. Kan kallas för en tusenkronors sandysaturday luxury natural treatment.

 

Jag tror till och med att det kan vara så att de människor som har förmånen att se horisonten blir bättre på nåt vis.  Man får perspektiv liksom, det stora är det stora och det lilla det lilla. Och mitt på denna jord, vars rundning man ser i horisonten är man själv inte i centrum utan ingår i ett större sammanhang.

 

Många människor skulle behöva få perspektiv på sig själva och sin egen viktighet  - sätt dem att stirra på horisonten ett tag  så ska ni se! 

 
ANNONS
 
Synnöve

Synnöve

16 november 2010 18:05

Visst har du rätt. Man mår bra av att se horisonten mellan varven....
Det är länge sen jag gjorde det nu.
Längtar ut till havet! Höra vågorna som fräser upp bland stenarna...

Får nog ta mig en tur ut till havet...

Hoppas det är bra hos dig.
Här har vintern kommit. Vi har ca 10 cm snö och just nu är det 10,2 minus....
Kram Synnöve.

http://nabolandet.blogspot.com

 
susanne

susanne

18 november 2010 06:46

jag hade gärna blivit sandblästrad :)

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se