Direktlänk till inlägg 4 november 2010

Dagens visdomsord

Av Winner Horse - 4 november 2010 22:49

Jag leker gärna med ord. Älskar dem. omfamnar dem. Och en del vill jag liksom upprepa så att dom inte dör ut. Förfärligt. Ingen säger förfärligt längre.

Till yttermera visso. Ingen säger så.

och skriver man så här: som vore det på gammalt språk. ja då blir det röda korvar i word.

 

Nu får ni mitt visdomsord:

 

När ens liv mest kan likans vid en torktumlare på högvarv - det är då man vill hänga och dropptorka.

 

 

Förfärligt bra, som vore det skrivet av en poet typ.

 

 

 

 
ANNONS
 
Synnöve

Synnöve

14 november 2010 05:20

Hej denna svarta tidiga söndagsmorgon.
Det är för visso söndag. Men må man så må man.
Det är helt förfärligt att tvingas vara vaken när andra sover.
Vi är nog lite lika tror jag.
Det du skrev om nya bästspråket på fjaseboka håller jag med dig om.
Det är fel. Eller sms språket...
Hatar det!
Vi har väl ett bra språk som duger eller....

Ditt ordspråk var kanon. Det ska jag komma ihåg.
Måste förvisso in och slå av torktumlaren nu...
Den har torkat min tvätt när jag jobbat.
Ha en skön söndag nu när du vakner. Det ska jag.
Storklems fra nabolandet :))

http://nabolandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se