Direktlänk till inlägg 28 oktober 2010

Näpperligen

Av Winner Horse - 28 oktober 2010 20:08

 Yngsta dottern brukar ha makt över teven fram tills dess det är dags att gå och lägga sig för henne. Hon älskar alla vem tar vem program så tio år hon är. Bonde söker fru är förevigt förknippat med hennes replik för ett par år sen när de hade en homosexuell bonde och en tjej med för första gången.

Efter första programmet utbrast hon: men vad är det här, kan pojkar gifta sig med pojkar och varför finns det tjejbönder för! jag vill att det ska vara som vanligt buhuuuu!

 

Igår var det faktiskt min tur. Vi tittade på arga snickaren. Hemma hos ett zombifierat par. Herre gud dom var ju lamslagna av sorg! Och där sprang snickaren fram och tillbaka mellan spikar och gipskivor och försökte lösa problem som låg långt utanför hans begreppsnivå och kompetens.  

Varför skickar man dem till en herrgård på övernattning?  De behövde hjälp och stöd och allt det andra man kan tänkas behöva för att gå vidare efter en förlust av en käresta alltför tidigt.


Nästa gång kanske arga snickaren lagar mat och bakar samt går igenom ekonomin också. Då får vi liksom en all inklusive. Arga snickaren bakar, snickrar och leker terapeut och lyxfällan.  Faaaan vad snyggt det blir till slut! Framför allt tapeterna.


TVI!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se