Direktlänk till inlägg 28 oktober 2010

Bästaste BÄSTA

Av Winner Horse - 28 oktober 2010 11:24

Nu har jag betraktat och kommit fram till en slutsats. Vi har börjat få ett nytt språk här i Sverige. Innebörden av alla ord är densamma, men det är liksom lite fiiinare. Det  lite snabba herrejävlarvadjagärbra språket. Som på nivå 2 utvecklas till att det bli fulländade jagärbästihelavärlden språket.

 

Jag talar om Facebook.

 

I menyn skriver människor saker som: Lunch med bästa Malin.

Har bäst man som lagat godaste maten.

 

Hallå? Jag kan inte det språket. Förstår det inte. Vill inte ens lära mig. Nä nu går jag och kramar på min Nalle som heter Lars Norén och skriver saker som:

I love my ungrateful rotten children!

 

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

28 oktober 2010 18:38

JA!! ÄNTLIGEN någon annan som stör sig på detta, ursäkta, men FJANTIGA puttifnuttande på Fejan! Plötsligt är alla värdlens bästaste och finaste och gosigaste och ÅÅÅÅHH!!!! Tänk om man kunde tala om det för varandra IRL istället, men se, nä DET gör vi inte...

Ja´ä int´bitter ja´. :)

/Johanna

http://pantarholmskajen.bloggplatsen.se

 
susanne

susanne

29 oktober 2010 06:41

jag älskar mig själv mera och mera för att jag vägrar facebook :)

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se