Direktlänk till inlägg 26 oktober 2010

Islossning

Av Winner Horse - 26 oktober 2010 15:27

Islossning i familjen på glid!


Det har varit upp och ned och hej och hå i flera år. Men nu, nu är vi faktiskt på god väg att ha gemensamma middagar som för mig är ett signum på familjelycka.


Sonens liv hasar vidare. Yngsta dotterns går ganska fort och glatt. Mellersta dottern har hittat något slags inre lugn och en styrka som hon alltid haft. Men som hon ibland ödslat på fel saker. Hon har städat och gjort upp, hittat nytt och kanske sig själv. Ja framför allt har hon hittat sig själv, eller i alla fall stiftar hon bekantskap med den hon är på väg att bli. och hon verkar trivas med det. Är hemma mycket. Och är dessutom kan hon vara ensam. Bara med sig själv.


Japp det är islossning det.

 
ANNONS
 
susanne

susanne

27 oktober 2010 05:26

låter som det ska vara då! skickar sydliga vindar så isen fortsätter lossa!

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

 
Synnöve

Synnöve

27 oktober 2010 07:02

Det låter som ni trivs med tillvaron just nu i eran familj.
Så skönt. Det gör gott i kroppen när islossningen sättter in.

Hur är det med dig annars då?
Kramen Synnöve.

http://nabolandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se