Direktlänk till inlägg 20 oktober 2010

På bussen

Av Winner Horse - 20 oktober 2010 16:46

Normalt brukar jag ta bilen till jobbet men den här morgonen för ett par dagar sedan tog jag bussen.


Det är jag glad för.


Ombord stiger en sliten mamma som ser ledsen och ung ut. I vagnen en pojke, bredvid vagnen hans tvillingbror. Den i vagnen var trött och såg sur ut som sin mamma men tvillingbrorsan var desto piggare. For runt i bussen och valde till slut plats. Sökte ögonkontakt och kommenterade utsikten i en strid ström av ord och ansiktsuttryck.


Bussen närmade sig hållplatsen Järva krog. , som lästes upp av den maskinella rösten.


Pojken tittade storögt och med gapande mun runtomkring på oss medpassagerare i bussen och till slut på sin mamma: :

- Mamma han sa JÄVLA krog!

- nej det gjorde han inte utan han sa Järva krog.

Mamma sa han JÄDRA krog då?

Nej han sa Järva krog.


Pojken började sjunga ( melodi här kommer Pippi Långstrump)

Jävla jädra kroog, jävla jädra kroog.

 
ANNONS
 
Synnöve

Synnöve

20 oktober 2010 20:03

Ibland är det skönt att ta buss och tåg.
Får man en sådan skoj resa så är dagen gjord...
Jävla jädra krog....

Hoppas att allt är bra med dig.
Länge sen igen.

kram Synnöve.

http://nabolandet.blogspot.com

 
susanne

susanne

21 oktober 2010 07:05

Jamen underbart... !!

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se