Direktlänk till inlägg 7 september 2010

Lyxförpackning

Av Winner Horse - 7 september 2010 20:54

Ikväll har jag lyxat till det för mej!

 

Trodde att jag beställt en elevbehandling, plockning av ögonbryn och färgning av fransar. Men jag hade fel!

 

Det var både fransar, bryn och en expressbehandling av ansikte och dekolltage.

 

Så himla skönt! jag tror jag snarkade till lite mellan varven :)

 

Och nu är jag ju dessutom fin!

 

Det slår mig att jag likt många av mina medsystrar nästan aldrig eller väldigt sällan unnar mig något.

 

Jag ser dem, runtomkting mig, de stretar på, lagar mat, fostrar barn, rids av maror och nojjor. Håller humöret uppe och sätter sig själva längst ned på prioriteringsskalan.

 

Unna dem lite lyx, vad den vara må, det är det jag vill. Just do it mina medsystrar som sliter och släpar!

 

 
ANNONS
 
susanne

susanne

8 september 2010 06:38

jadu alla andra kommer på "prio listan" man själv ryms inte ens på baksidan.... helt riktigt man ska unna sig självlyx! Att få bara vara i fokus lite... är bra för själen!

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

 
Synnöve

Synnöve

8 september 2010 11:23

Visst är det så. Man tänker inte så mycket på sig själv utan det är andra som kommer först där.
Förstår det var skönt att få en sån behandling.

Hoppas det är bra i din del av världen.
Kramen Synnöve.

http://nabolandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se