Direktlänk till inlägg 2 september 2010

teknikens under

Av Winner Horse - 2 september 2010 22:00

Min vilda vackra mellersta dotter är just det. V I L D. Levnadsglad, impulsiv och det är baske mig så att hon uppfostrat sig själv.

 

Nu har hon kanaliserat lite av sin energi och satsat på att göra vettiga saker. Som i somras- spontanresa, köpa billigaste biljetten med tåg för att utforska delar av Sverige. med sin vapendragare tillika bästa väninna " Nisse" . De skulle ses över en kaffe, sen på kvällen fick jag ett sms: " Dragit till hudik".

Nytt sms dagen efter: Hudik suger, drar till Sundsvall.

 

Sen jobbar hon också, och tjänar pengar. Och pluggar och gör allt man gör när man är en yster 18 åring.. men hon gör det bara lite mer än andra 18 åringar.  

 

 

Därför blev jag liiite lätt svettig när jag nyss fick ett sms: Drar till Kina!

 

Jag var tvungen at ringa, frågade lite pipigt; du har väl inte ens visum???

Va?jag är hos Lina mamma!

 

jaha hälsa Lina så mycket!

 

 
ANNONS
 
susanne

susanne

3 september 2010 06:25

ha ha ha.. ja HU vad barn speciellt dessa vilda kan få en att tappa andan!

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

 
Synnöve

Synnöve

4 september 2010 04:29

Godnatt säger jag.
Ja det natt och den är god. Än så länge....
Drar till Kina ja... Jo dit skulle jag vilja åka med. Men det blir nog aldrig av.

Skönt med en 18 åring med ansvarskänsla tycker jag.

Hoppas det är bra med dig oxå.
Att den så kallade sommaren varit fin för dig. Här har den gått förbi utan att vara specielt varm, speciellt kall eller nått som helst. Utan bara SOMMAR. Det räcker så bra för mig det.
Sköt om dig och ta vara på dotra. Även om hon far till Kina.
Kramen Synnöve.

http://nabolandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se