Direktlänk till inlägg 20 juni 2010

vem fan har klippt dig egentligen?

Av Winner Horse - 20 juni 2010 23:41

Inte vet jag om det beror på att jag genomskådat det där lite existensiella- eller om jag försöker vara något jag inte är?!"


Jag både klipper mig och nu har jag färgat slingor - själv. men det brummar lite i bakhuvudet - ett minne eller ett par tre fyra stycken. In hos frisören som börjar gå igenom mitt hår: men VEm har klippt ditt hår, det är helt SÖNDER klippt! Hmmm en billig fan längre inåt city brukr jag muttra tillbaka.

Jag FÖRståååår att du inte är nöjd!


Nu har jag gjort slingor, det var tråkigt, boooring att sitta och dutta så där, så jag kladdade liksom ut allt i ett enda svep.


Tjingeling!

 
ANNONS
 
Synnöve

Synnöve

21 juni 2010 15:00

En billig en innåt city ja....
Hur blev det med färgen i skallen nu då?
Hoppas det blev bra. Jag vågar inte helt släppa loss mig själv i skallen så där.
Klipper lugg och sånt, men inte resten.

Hur är det förresten? Hoppas det är bra med dig.
Kramen Synnöve.

http://nabolandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se