Direktlänk till inlägg 23 maj 2010

From Sweden with LOVE Da Da DA

Av Winner Horse - 23 maj 2010 14:56

Jag som kommit på att Ryssland är ju ganska bra ändå. Ryssvärmen!

 

Stanna här, vi har haft en lång och smärtsam vinter och när du kom så tinade vi upp. Kom tillbaka, vi kan dricka vodka och äte långkokta grytor och leka med våra babuschkor till och med.

 

 

Alla tycker om dig ska du veta, vi pratade om dig. Kanske tog vi dig för given, det ber jag och mina landsmän om ursäkt för. Men kom tillbaka så ska vi lära känna dig en lite längre tid, bjuda till och uppskatta dig!

 

Välkommen! Da da da !

 
ANNONS
 
susanne

susanne

23 maj 2010 18:12

du om den kikar förbi dig igen ryssvärmen hälsa att de går bra att kika in här med.. bjuder gärna på mycket bara den stannar!

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

 
Synnöve

Synnöve

24 maj 2010 08:22

Men den är INTE här.
Skicka hit den är du snäll...
7 plus just nu. Ingen ryssvärme det du.

Strunt samma, nu blir det snart frukost. Med tofflorna och tröjan på.
Kramen.

http://nabolandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se