Direktlänk till inlägg 20 maj 2010

Efterlysning

Av Winner Horse - 20 maj 2010 21:21

Surmulen, lite sladdrig ( i själ och lekamen) kvinna, med ibland dystra tankar, modstulen blick och en antydan till uppgivenhet söker den där yngre varianten. Hon som klacksparkade, som visionerade, som skrattade högt och  för mycket. Som partypinglade inte bara en natt utan flera i sträck, vart tog HON vägen?

 

Sett henne - hör av dig!

 

 
ANNONS
 
Synnöve

Synnöve

21 maj 2010 02:38

Hej i åsknatten.
Näe har inte sett henne jag henne. Det var länge sen hon sågs.
Men jag tror jag kan klara mig utan henne just nu.
Trivs med hon andra, som gillar hemmakvällar med god mat och dryck och vänner på besök.
Har du henne hos dig med?
Kramen i åsknatten.

http://nabolandet.blogspot.com

 
Ingen bild

Linda

17 juli 2010 16:39

Sneglar igenom din blogg lite snabbt, har inte varit här på m å n a d e r ! ! ! Aspergers (+ ADHD) hade en kompis till min dotter från lågstadiet. Jag visste det inte det och blev lite lätt irriterad av att hon frågade så många konstiga frågor, nä... hon tjatade. Men sen fick jag reda på varför och hade sedan full förståelse för att jag skulle säga att maten var klar "om en kvart" eller "klockan halv sex" i stället för "snart". Klara riktlinjer alltså. Många kramar till er!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se