Direktlänk till inlägg 11 maj 2010

äntligen!

Av Winner Horse - 11 maj 2010 22:28

Äntligen äntligen äntligen har långe sonen fått sin diagnos. Aspergers och ADD.

 

Det tog 19 långa år, ett krachat självförtroende, två föräldrars frustration och många många funderingar.

 

Han är GLAD. Vi ser framtiden an med tillförsikt. Nu går vi från A till B. Nu jävlarsjävlar ska hans cirklar breddas.

 

Jag sneglar bara, korta ögonblick, bakåt och tänker att det var rackarns vilken tid det tog. Men nu är det framåt framåt framåt som gäller.

 

Någon som har erfarenhet av dessa diagnoser? Tar tacksamt emot din syn på saken.

 
ANNONS
 
susanne

susanne

15 maj 2010 06:05

om du inte läst detta så läs..bra inlägg!
http://www.dn.se/debatt/lat-barnlakarna-ta-ansvar-for-barns-psykiska-problem-1.1098154

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

 
Carina

Carina

20 maj 2010 21:45

Var det inget värre än så, kan du vara lugn. jag har erfarenhet av ALLT Winnerhorse, av ALLT!
Det här låter hoppfullt, tycker jag. Ni (föräldrar) blir lugnade i er oro och äldste sonen får stöd i sin tillvaro. Everything is gonna be just fine ;-)

http://www.carinadahl.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se