Direktlänk till inlägg 9 maj 2010

GI GI GI

Av Winner Horse - 9 maj 2010 21:16

Jag hör hur det låter:

Jooo jag äter GI, inga kolhydrater. Jag är inte ens suuuugen längre.

 

Och närå, jag röker inte alls. Ingenting. Nästan. Eller så nära ingenting man kan komma. Typ en och en. Elle ren åt gången.

 

Lögnhals. Du ljuger. Inte ens bra ljuger du.

 

Det värsta är att det hamnar så nära liksom jag kan inte slå det ifrån mig, inte få distans och inte hålla avstånd då det är jag själv som säger dessa saker.

 

Ibland, lite då och då, typ senast idag.

 

Jag förtränger att jag blandf annat höögljutt smaskar chips. Det är väl OK? :)

Snälla, fråga något annat någon gång!

 

 

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

9 maj 2010 21:45

Jag äter faktiskt GI nu, och jag tycker det går över förväntan. =) Tillåter mig att fuska på helgen om det är nåt särskilt, typ kalas eller dylikt, men annars kör jag stenhårt! Älskar att man kan kosta på sig lite av annat gott istället, typ ost o sånt. =)

Kramar fån Pantarholmskajen.

http://pantarholmskajen.bloggplatsen.se

 
Synnöve

Synnöve

9 maj 2010 23:52

GI GI GI....
Äter inte ens det. Har gett upp. Orkar inte vara utan allt snadder. potatis, ris och pasta. För att inte prata hembakt bröd...

Chips åt jag i kväll...
Drack en vanilj cola i går...
Nu är det natta.
Kramen.

http://nabolandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se