Direktlänk till inlägg 5 maj 2010

hej!

Av Winner Horse - 5 maj 2010 16:39

En stor portion distans  lite vila, lite saknad - så är jag back on track igen!


Fan vad jag saknar att skriva, slog det mig häromdagen.


Nu gör jag det. SKRIVER! Så härligt.


Varit nere i ett hål och vänt, nejdå ingen livskris, bara en bloggeftertankekris.


Men nu så, det är kul och jag är HÄR!


Ville bara säga det, och avsluta med ett vårskrik:


YOHOOOOOOOOOOOO!


 
ANNONS
 
susanne

susanne

5 maj 2010 18:22

Underbart!
har pillat ner lite ipomea i jorden i dagarna tänkte på dig!

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

 
Synne

Synne

6 maj 2010 06:57

Tur du kom upp ur det där hålet...
Du tog säkert med dig stege ner, fniss.
Har saknat dig ska du veta.
Skönt du är tillbaka.
Ha nu en härlig torsdag.
Hoppas inte det snöat på dig. Det kom 40 cm här i onsdags....
Kramen från Digenes.

http://nabolandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se