Direktlänk till inlägg 15 april 2010

Män är från mars och kvinnor från planeten där alla har bra hörsel

Av Winner Horse - 15 april 2010 16:05

En natt i ett litet (rad)hus utspelar sig en våldsamt spännande historia.

kvinnan går och lägger sig tidigt. mannen låser, när han går och lägger sig bredvid kvinnan frågar hon : låste du, men dottern då? 

Äsch, hon kommer inte hem ikväll sa mannen som somnade på tre sekunder.

 

Mitt i natten far kvinnan upp med ett ryck, det ringer på dörren. Ned för trappen, snavar på en hög papper, ramlar i den för stunden enormt branta och långa trappan.

Alla svordomar och tårar samlades på ett enda ställe, nämligen tämligen långt fram i ansiktet på kvinnan som precis vaknat. 

Från övervåningen hördes ett litet pipande: Hur gick det???

Utanför dörren hördes: men herre gud hur gick det mamma!?

 

Katten jamade, den andra sov eller jagade möss vad vet jag. På övervåningen stillades den yngsta dotterns oro när jag sa att allt gått bra. Mellersta ungen på nattlig utflykt skämdes och gick slokörat och borstade tänderna. 

 

Två människor, sonen mannen  och en hankatt missade helt det drama som utspelade sig i det lilla huset. 

Mannen undrade vem som slängt ut alla papper, det låg ju en hög i trappen i går kväll som jag sorterat. Ja du sa jag, det är mycket som händer här på nätterna!

 

 
ANNONS
 
Synne

Synne

16 april 2010 12:03

Men hur gick det människa?
Hoppas du fick behålla alla tänder och inga brutna ben eller armar...

Karlar är makalösa så där. De kan sova hur länge som helst, hur hårt som helst och ja, näe jag vet inte vad jag ska säga...

Sänder dig en rejäl kram i allafall.
Synnöve.

http://nabolandet.blogspot.com

 
nilla

nilla

20 april 2010 11:43

Hahaha!
Själv snubblar jag aldrig så jag får passa på att läsa om det istället, när tillfälle ges...=)

http://nillalivet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se