Direktlänk till inlägg 31 mars 2010

Schlager benny Jönsson från Skåne

Av Winner Horse - 31 mars 2010 16:17

Hej,


Hemma igen. italien var fint, men obegripligt  - språkligt.

Innan vi for var det ju schlagerfestival. Den yngsta röstade på Salem Al fakir. tre gånger i rad. Det tutar bara upptaget! Konstigt tänkte jag.


Dagen efter ringer en man från Skåne, Benny Jönsson. Han har tre missade samtal från vårt hemnummer. Tänka tänka tänka. Kom inte på kom inte på kom inte på..... vilken tid? Kvällstid!


GRATTIS Benny Jönsson - du blev framröstad i melodifestivalen av vår dotter.

Och tre gånger dessutom svarade Benny glatt!


Det komiska eller kosmiska i det hela går dottern helt förbi - Mäh, tänk om jag kommit fram, då kanske han hade vunnit ju!

 
ANNONS
 
Synne

Synne

1 april 2010 16:09

Så det kan gå. Jag tror definitivt att Salem skulle klarat sig bättre i MGP än den där donnan i röda dojjorna....

Skönt att vara borta eller?
Så Italien var inte nått menar du?
Men maten då? Värmen? Folket?

Skönt med folk som kan ta det med ett leende.
Missade samtal från ett okänt nummer alltså...

Nu får hela familjen Winnerhorse ha en helt fabelaktig påsk.
Det ska bli det här.
Kramen synnöve.

http://nabolandet.blogspot.com

 
nilla

nilla

4 april 2010 11:59

Hahaha!
Och så fick ni en ny kompis också. =)

http://nillalivet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se