Direktlänk till inlägg 18 mars 2010

tidigt tidigt

Av Winner Horse - 18 mars 2010 22:17

I ottan sticker vi iväg -

på lördag kl 4:00 måste vi dra - ALPERNA - på Italienska! Kan det bli mer pittoreskt?


Uppdatering hemmet:


Vi ska kakla ( läs min man) om vår pyttelilla toa. För det behövs kakel, och TÅLAMOD som är mycket finare på engelska Patience.

Vi går loss och vågar lite säger jag och får medhåll av maken. Hmmm mmm mm.

Yes, bäst att passa på - we go Karibiskt färgglatt!

Mmmm säger mannen.tre timmar senare i varsin bil ( stämde träff direkt efter jobbet) Blodsockernivån var låg redan innan vi klev in i den hangarliknande byggnaden till bredden fylld med kakel.

Inte bra, tänkte jag, det känns INTE bra det här. Nåväl, den vanliga scenen utspelade sig. den, nej den är ju ful, jaha är den så mycket finare då?????


Nåväl i bilen, jag ringer min man som kör före, med bilen full av kakel.

Ha, visst var vi vågade nu, jag tror vi får hålla i oss för den färgkaskad vi lyckades plocka ihop eller hur?

Hmmmm mmmm mm.


Nu har vi alla fall en jättefin liten toa.

Svart på golvet och vitt på väggarna!

 

Nu - the alps!


 
ANNONS
 
Synne

Synne

19 mars 2010 08:09

Det blir nog fint på toa tror jag.

Nu- kos er...
Kramen :D

http://nabolandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se