Direktlänk till inlägg 17 mars 2010

still spinning

Av Winner Horse - 17 mars 2010 13:17

Utan laptop men numera utan att halta jippie!


Plötsligt akut jättesvinaktigt ont i höger höft. Utsliten tänker jag. Linkar till kiropraktorn. Och nu ska nu få höra!

Ont i höger höft beror på att mitt vänstra ben är kortare, jag har en låsning i ländryggen. Kompenserar på höger sida där jag får ont.

Alltså - detta är ont i höften!


Nu är det bättre. Gymmet och jag lirar fint ihop för tillfället.

Dennna magiker ( kiropraktor) gjorde att jag för första gången sen jag vet inte när kan gå ned på huk med hälarna i golvet, jag har stått på tå tidigare.

Men nu - efter det att han knakelibraklade med mina fötter.


Konstigt, jag känner mig SÅ mjuk och fin, men kände inte att jag var stel  innan.


Summa summarum: Homo sapiens är en maskin, bestående av en massa kugghjul, bäst att man är i balans!


 
ANNONS
 
Synne

Synne

17 mars 2010 14:27

Ymf, jag kan höra hur det knakar när han bryter och bändar i din kropp.
Men så inser jag att det faktiskt inte är så illa. Du känner dig piggare och rörligare.
Skulle nog söka för min whiplash med. Men inte säkert det hjälper.
Fortsatt go bedring min goe vän.
Kramen och kom snart igen.
Synnöve.

http://nabolandet.blogspot.com

 
susanne

susanne

18 mars 2010 07:35

jodu det är nog bäst! jag skulle nog behöva en mangel att bli genomkörd av....

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se