Direktlänk till inlägg 18 februari 2010

Kung Bore

Av Winner Horse - 18 februari 2010 07:58

Han, Kungen av snö vill verkligen pröva oss. Kastar ned vitt fluff hela tiden och vi får modda och brodda oss fram i en tillvaro som känns sååååå avlägsen från våren.

Vi bli ofta hånade och häcklade i storstan om att när snön kommer så stannar allt, dumma 08:or. Man slår liksom i underläge, framför allt mot Norrlänningar. Skrattar och håller med om det kaos som råder. Så träffade jag på en norrlänning som faktiskt levererade mitt försvarstal till varför Stockholm och snö är en dålig kombination.

Men ni ä ju så många, jag menar ( hör ni norrländskan nu?) så mång som ni ä på vägarna de ä de int här på fler år.


Jippi och puss och TACK sa jag ju inte men tänkte. Vi är för många helt enkelt, för många människor och för många bilar. Så hur vi än gör så är det alltid någon som i alla fall blir drabbad.


Känns mycket bättre nu. Nu ska jag modda mig fram till bussen, men det är ingen brådska, den är försenad!

 
ANNONS
 
Synne

Synne

18 februari 2010 21:46

Jo, nog är det så alltid.
Det är för många Stockholmare alltså. Jag menar på samma plats.
Här snöar det igen. 9 minus....
Kramen i modden.

http://nabolandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se