Direktlänk till inlägg 17 februari 2010

En massör på jobbet

Av Winner Horse - 17 februari 2010 22:21

Tjoho, en massör kom till jobbet.

Jag steg in, svarade på hans fråga om jag hade några problem: Närå, här har du en kanonrygg, tillhörande en kvinna som är rätt okej, minsann.

 

Glöm dofljus, plinkeplonkmusik - här snackar vi gammal idrottsmassör, hårda tag.

Det var ett långt utdraget AJ. Från min sida. Han tryckte på en punkt, lite nedanför skulderpartiet. Det strålade tamejfan ut i hela armen som kändes 3 meter lång - mycket att ha ont i. Aha (sa massören, en sadist minsann) det där är musarmen!

 

Hela halvtimmen var ett långt utdraget AJ.

Ibland undrar jag om det är bra det där, massage som med terapi, ska man verkligen vara inne och peta i det där, det funkar ju så bra ändå!!?


 
ANNONS
 
Synne

Synne

18 februari 2010 05:23

Så där direkt efteråt är det väl inte så skönt. Men hur känner du dig nu?
Bättre och kanske mjukare. Eller....
Klems, och host.
Synnöve.

http://nabolandet.blogspot.com

 
susanne

susanne

18 februari 2010 07:28

mmmmm håller med vem ska väcka en björn eller kanske en musarm som sover???

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

 
Baronessan

Baronessan

19 februari 2010 10:13

Absolut rätt frågeställning. Klämma fram nya smärtor är vad dom gör - sadisterna! :)
Jag tror mer på mjuk smeksam beröring som gör att man slappnar av. Typ aromamassage. Har jag varit på en gång och jag lovar - jag dansade därifrån!

http://viskning.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se