Direktlänk till inlägg 6 februari 2010

Hallå!

Av Winner Horse - 6 februari 2010 23:37

Om ni undrar. Jag bloggar i drivor av kläder, saker som någon lagt här men int etagit bort. Jag har gått i plockstrejk. Plockar bara mina saker. Därför pyntas mitt lilla tillhåll i köket där jag nu sitter och skriver av en yvig pälsmössa, grå tröja som jag inte ens vet vems den är, djup tallrik, sked, två saxar, en tejp - nej två där låg en grå också, tre udda strumpor, en hemmagjord garnboll, en godiskola, ett glas cocacola, ett block och tre udda strumpor, och hela lådan med husets alla pennor samt tre papper.


Tjoflöjt!

 
ANNONS
 
Synne

Synne

7 februari 2010 08:42

Ok, låter bekant det. Var det inte sen sån strejk i sommras med?
Fast mera städstrejk då?

Hoppas du vinner hihi.....

Så blev det kallt igen då. 17 minus. Var ute strax innan 8. Det var så skönt.
Ska nog ta mig en promenix senare.

Strejka på du. Trägen vinner.
Kramen från nabolandet.
Synnöve.

http://nabolandet.blogspot.com

 
susanne

susanne

7 februari 2010 10:26

längtar tills jag kommer dit.. att jag klarar av plockstrejk.. längtar.... HURRA till dig!!

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se