Direktlänk till inlägg 31 januari 2010

Konsensus

Av Winner Horse - 31 januari 2010 12:53

Man ska leva i samförstånd.

Man ska enas

Man ska vara förstående.

Man ska jämka.


Men JAG VILL INTE!

 

Min man vill ha svarta köksluckor, det är så.. så... ungkarl säger jag, här bor ju en familj. Jag vill ha vitt! Allt går i stå.

Vi behöver snart bara säga lucka så ryker vi ihop. Lucka lucka lucka. Så ger jag mig, ok vi kör på svart, men med färgrikt kakel. Detta har ju varit en process mina läsare, vi går ju från vitt till fiucking svart.

Då säger min man: äsch jag vet inte, svart kanske blir för dramatiskt.

 

Lucka lucka lucka. Och hemmet förfaller. Totalt.

 

 

 
ANNONS
 
susanne

susanne

6 februari 2010 08:49

få han att lova att han torkar av de svarta luckorna att du aldrig behöver :)kan hjälpa eller grå??? en kompromiss??

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

 
Synne

Synne

7 februari 2010 08:46

Hur har det gått med luck kriget?
Vilken färg blev det inte?

http://nabolandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se