Direktlänk till inlägg 23 januari 2010

Övning ger färdighet

Av Winner Horse - 23 januari 2010 22:04

Vi  är en frisk familj. Sällan eller nästan aldrig sjuka. Detta fick jag uppleva de något  negativa konsekvenserna av i  natt.

Yngsta dottern kräks. EWfter tredje vändan i sängen säger vi : Nästa gång kan du väl gå till toaletten och kräkas ( det är tre steg dit) och jag muttrar lite så där i mungipan att man inte behöver kräkas i sängen.

Då svarar lilla dottern: men jag vet inte hur man gör!

 

Så sant, hon har aldrig kräkts förut och då vet man inte riktigt hur man gör. Nu fyller hon faktiskt 10 år om ett par månader och är en mycket mycket klokare och mer erfaren flicka! Som ska få en sprillans ny bäddmadrass.

 
ANNONS
 
Synne

Synne

24 januari 2010 11:37

Att kräkas är en konst.
Det är inte skönt. Man mår illa av bara tanken på att kräkas.
Det luktar inte så gott heller...
Hoppas hon får en skön madrass...
Krya på er nu.
Kramen Synnöve.

http://nabolandet.blogspot.com

 
Ingen bild

Baronessan

24 januari 2010 19:57

Usch, kräkningar är något av det värsta som finns. Dock brukar jag vara förskonad (knackar här bestämt med näven mot trä!)
Men man behöver bara höra någon berätta om eländet för att man ska bli illamående. Hulk...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se