Direktlänk till inlägg 20 januari 2010

Vinterns bieffekter

Av Winner Horse - 20 januari 2010 21:24

Vintern är en besynnerlig årstid.

Kallt, och förvisso som i år fylld med snö och is.

Men ger mig torra fnasor i ansiktet och händer som nästan spricker för dom är så torra. Jag är nog inte skapt för dessa breddgrader.


Och har man, som jag alltid har, bråttom, och nyss varit ute, fått lite snö under stövlarna så kan man ramla. Det gjorde jag minsann idag. Det första jag gjorde på jobbet. Inget litet fint gliiid, nä, skrammel och brak. Bråttom hade jag också, skulle "pudra näsan". Ha ha låg där som en liten skalbagge och flabbade, alla kollade ut från sina rum - jepp vi har korridor - modell lång, och jag låg efter min vurpa längst ned.


Dessa mina vänner är en av alla bieffekter av vintern,  Akta er!

 
ANNONS
 
Susanne

Susanne

22 januari 2010 06:15

JA fy... man ska inte skratta åt andras olycka men man kan inte låta bli hade gärna sett dig liggandes där ...när alla kikar ut från sina rum...

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se