Direktlänk till inlägg 16 januari 2010

en fredag

Av Winner Horse - 16 januari 2010 21:47

Jag känner redan på vägen hem - oj så trött jag är. Första veckan jobb efter en lååång ledighet.

Det gick bra.


Det är väl förunderligt att man lyckas få ihop det häringa vuxenlivet. Varje dag. Hitta bilnyckeln, hitta vantar och mössor, ha kaffe hemma och bränsle i bilen.

Och hemma igen efter wn dag på jobbet har man en stekpanna och en spis och en frys och en kyl och fantasi varenda dag ( nåja) att laga till en måltid som mättar. Näringrik ska den vara också.

Och man lyssnar och tvättar och planerar. Värst vad man blivit vuxen. Hemmanycklar har man också. Lön får man.


Så dråsar man ned i soffan som ser väldigt väldigt inbjudande ut. Tänker att man ska sitta en stund. Schnaaaark. Vaknar emd ett ryck av att mannen säger att vi kanske borde ta tag i det här. Vad? Vilken dag är det? Har jag försovit mig!!? Håret på ända och mascaran på kinden. Klipp klipp, åhhhh de tär fredag!


Tänker civil olydnad. Vart tog min civila olydnad vägen? Den sitter där inne och gror till sig ordentligt, nu snackar vi inte låta brickan stå på cafeterian där man ombeds att själv ta bort. Nä, värre saker, ska bara fundera ut vad.


Tjingeling. Livet är NU!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se