Direktlänk till inlägg 6 januari 2010

fikakungarna!

Av Winner Horse - 6 januari 2010 23:07

Hej,


Varit på turné. Jomantackar. Första anhalten hos ett par kära vänner som vi inte ser så ofta, hela familjen kommer på fika( alltså hela VÅR familj). Det är kors i taket.

Det bullades upp. Morotskaka, hallongrottor, pepparkakor, mandelkubb, chokladsnitt. Jag tycker om att baka men vi äter sällan upp, sa värdinnan.

Vi snackade och skojade, när vi åkte såg jag bara en ledsen mandelkubb på kakfatet. Pärlsockret som ramlat av de andra bakverken låg i farozonen för mellersta dotterns tum-  och pekfingergrepp, men min blick till henne sa: ge fan!

 

 

The history repeats itself. Min mamma tyckte inte om bakverk. Mina bröder och jag var lättast att hitta på alla barnkalas. Vi satt naglade vid kakorna och bullarna. Till föräldrarnas stora glädje och barnens stora förtret - kom och lek! Nä sa vi, vi vill käka!

 

Tjingeling!


 
ANNONS
 
Synne

Synne

7 januari 2010 08:52

Gissa om jag känner igen mig i din dotter där....
Jag ÄR ETT STORT kakmonster....
Hon och jag skulle kunna äta upp våra julkakor nu.
Skicka hit henne är du rar...
Ja kom du med förresten, du äter väl kakor du med :D
Kramen från kakmonstret i nabolandet.

http://nabolandet.blogspot.com

 
Susanne

Susanne

7 januari 2010 09:19

men så grinig nu då varför fick hon inte ta sista lilla kubben ?? fniss

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se