Direktlänk till inlägg 24 december 2009

God Jul!

Av Winner Horse - 24 december 2009 22:46

Nu gör jag en live uppdatering. Sitter med min lilla laptop i kortänden av bordet  i köket. Runt mig sitter inte mindre än fem flickor och spelar yatzy. Det är mysigt och fridfullt. Fnissigt och härligt att vara lite med och samtidigt upptagen med annat så att man nästan är osynlig.

 

Kul att betrakta. Inser vem som är den borne ledaren. Med en lillasyster på väg mot samma håll. En annan gång ska jag göra ett långt inlägg om hur jag sett någon förvandlas från att vara så kallad "följare" till att bli ledare. Och hur jag såg denna förvandling. Och hur jag fick ge upp min gamla teori om att man föds in i det ena eller andra rollen i livet. Som ledare eller följare...

 

Nu mina bloggföljare önskar jag er en förtrollande avslutning på denna JULAFTON!


 
ANNONS
 
Susanne

Susanne

25 december 2009 08:08

god fortsättning
ja du vissa växer på vägen till att bli ledare ;)

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

 
Susanne

Susanne

30 december 2009 01:41

haloj..kikar in och önskar dig ett gott slut och ett fantastikt 2010 kram!

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se