Direktlänk till inlägg 20 december 2009

Back!

Av Winner Horse - 20 december 2009 13:17

Nu är dom hemma igen. Det blev snöfall, jag hittade en annan snöskyffel som jag skottat med och vips..... nu funkar både telefonen och till och med Playstation Singstar!


Ordningen återställd med andra ord.


Tack Susanne för den fina kolan och ljuslyktan, du anar inte hur väl det kom till pass!

Och Synne, ha en fin jul! Jag ville åka til alperna, men jobbet förhindrade mig....


Tack också för att ni troget läser min blogg trots att jag är sopig på att uppdatera.


Tack alla andra läsare- via er får jag energi!

 
ANNONS
 
Synne

Synne

21 december 2009 08:37

Du har väl som många andra ibland inte lust, tid eller ork att blogga. Det är normalt det du. Så ta det med ro, vi kommer alltid tillbaka även om du gör uppehåll ett år :D
Synd du inte kom till alperna. Men du får iallafall glädjen av att se hur gott de andra haft det i alperna. Det är viktigt att kunna glädjas åt andra vet du hihi.

Så du menar att det räckte med att skotta så fungerar allt igen?
Hmm, kanske skulle prova det. Så vi får igen värmen. Inne alltså...
Idag har vi 13 minus ute. Inne i köket när jag kom ner var det 14 plus. Men det går fort att få upp värmen då..
Men det är ingen idealtemp inne om och när man vill baka surdeg som ska ha mellan 22-28 grader varmt. Får väl flytta till Madeira då kanske...
Nej stannar här jag. Trivs bäst hemma.
Sopig på att uppdatera eller inte, jag kommer inom igen ja...
Ha en fabelaktig måndag nu. Jag ska baka knäckebröd.
Kvistar du över på en julfika?
Kramen Synnöve.

http://nabolandet.blogspot.com

 
Susanne

Susanne

23 december 2009 09:18

trots allt stormar och allt jobbande hoppas jag att du får en lugn och skööööön jul
kram!!

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se