Direktlänk till inlägg 19 december 2009

Down the drain

Av Winner Horse - 19 december 2009 14:11

Tjenare,

 

 

 

Kaos. Mmmm K A O S. Jobbat mycket, mycket, men kul, sena kvällar. Ensam hemma. Resten av familjen i alperna. Strålande SOL, livet på en pinne.

 

Yngsta dottern och jag hemma själva. Tänkte på det innan: mysiga kvällar, levande ljus, kvalitetstid!

 

Det blev mer; shiiit vi har försovit oss, telefonen gick sönder, snöskyffeln överkörd, bredbandet hoppade ur och katterna bajsade på golvet.

 

Insåg att det började bli ett akut läge: Du- är det okej om du får en annan familj den här veckan frågade jag yngsta dottern. Jaaa vad kul sa hon, förmodligen lättad.  

 

Jag delar ut en medalj till alla som klarar detta ensamståendeträsket. Jag vet, man anpassar sig och är man trött på sitt förhållande och allt det där... men ändå, medalj utdelad!

 

Sen det här med att barn gör som man gör och inte som man säger. Hoppas hoppas dom inte gör som man t ä n k e r.

Jag har varit världens mest avundsjuka mamma och hustru den här veckan. När jag vid åttasnåret sitter och hyperventilerar ( nåja nästan)i köerba till jobbet har de kvittrande gått mot backen där de tinte finns några köer alls och där solen gassar från en klarblå himmel. Grrrr. Mumlade lite nageltrång och träningsvärk åt dom, bara för att återställa balansen något. Och tankarna ja, dom vill inte ens ni veta......:)

 

 
ANNONS
 
Synne

Synne

20 december 2009 03:15

Hej i natten.
Ser du är ensam med dottern hemma.
Ville du inte till alperna?
Här har vi börjat fira julen nu.
Styvsonen kom från Nynäshamn idag.
På måndag kommer min väninna.
En lagom skön stressig jul blir det.
Vi har snö, vi har mat, vi har glögg, vi har must.
En liten gran kommer det med.
Några klappar. Lite julgott, julfilmer och julmys...
Det längtar jag till.

Sköt nu om dig.
Julkramen Synnöve.

http://nabolandet.blogspot.com

 
Susanne

Susanne

20 december 2009 06:15

ja livet som singel morsa är ett grymt planerande och kippande efter tid! jag var det i några år och heder till alla ensamma mammor!

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se