Direktlänk till inlägg 27 november 2009

BOB Marley

Av Winner Horse - 27 november 2009 15:27

Igår gjorde vi en gemensam sak nästan hela familjen. Stearinljusen brann , stämningen var god och en av oss utbrast mitt i den djupa koncentrationen: alltså det känns ju som om vi pysslade som man gjorde förr i tiden!

 

Och vi höll med! Jag höll nästan på att säga till en familjemedlem, kan du gå ut och mjölka rosa? men det gjorde jag inte, ungen fick lomma till macken och köpa mjölk i stället.


Vad vi gjorde? Jo hela skaran var samlad runt en av mellersta dotterns peruker. En långhårig sak som hon inte använder längre. Vi gjorde dreadlocks. Så ballt!


Jag är en perukexpert numera. Dottern har burit peruk sedan 11 årsåldern då hon fick sin diagnos; alopecia areata. Håret ramlar av.

Det finns syntet, det finns asiatiskt infärgat hår och det finns skandinaviskt. Den här var infärgad asiatisk, passar lysande för dreads visade det sig.  


Tjingeling, marley calling!

 
ANNONS
 
susanne

susanne

28 november 2009 06:36

såå coolt :) med dreds tillverkning!

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

 
Synne

Synne

28 november 2009 09:11

Ursäkta en dum fråga....Men vad är dreadlocks?

Har en vännina som har samma diagnos. Det är inte så skoj att tappa håret. Men som tur är finns det fina peruker.

Pyssla på nu, men glöm inte blåsa ut ljusen när ni går och lägger er. Du vet väl att bränderna ökar den här tiden på året....
Kramen Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se