Direktlänk till inlägg 26 november 2009

Hästen tänker

Av Winner Horse - 26 november 2009 21:40

Hur ska det gå?

 

- för alla barn som blir tonåringar som blir vuxna som har efterhängsna föräldrar som i all välmening håller dem inlåsta för att den yttre världen är "farlig".  

 

- för alla barn som aldrig får sin första fylla, som inte vistas i obehagliga miljöer... som ger de curlande försäldrarna fritt tillträde till deras liv.

 

- blir det int elite extra farligt, blir man int eett villebråd om man frigör sig och gör allt det där, första fyllan, obehagliga miljöer, för sent. När kroppen är en mans eller kvinnas men huvudet är som på en yster tonåring. är man inte ett villebråd då? 

 

Fostras inte de där "skötsamma" individerna till att bli lite socialt handikappade, till att bli människor som för sent får lära sig rätt och fel, som inte lär sig att skilja den onde från den gode i rätt tid? 

 

Hur ska det gå?  

 
ANNONS
 
susanne

susanne

27 november 2009 05:55

vilken tur attt mina nu vuxa och även tonåringen blåst omkring lite och de äldre blev både vuxna kloka av att slippa vara omedvetna om livets första "fylla" .. just precis vem ska hålla dem borta från livet de som levt i "skyddad verkstad" ?

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se