Direktlänk till inlägg 16 november 2009

Mitt liv i löpsedlar

Av Winner Horse - 16 november 2009 19:17

Jag gör det int elika ofta längre, men förr, då var jag riktigt fast. Kunde jaga upp mig till frenesi och som i trans rabbla, kvinna 37 bortförd av okänd liga, när jag gick hemåt.

 

Eller; Jag tror inte det är sant! över en hel löpsedel, säger Winnerhorse 40. Och då kunde det vara en miljonvinst eller ett jobberbjudande som agent i NewYork eller så.

 

 

 

En annan sak som jag fastnat i, mer förr, mindre nu; drömgästerna på middag. Det kan vara levande och döda personer i en salig blandning. Sting, Bono, Fröding och Maggan Krook. På en lunch, sill och potatis. Fröding kanske skulle vara lite utanför, han kanske inte kan engelska så bra, men han skulle komma bra överens med Maggan.

 

Jag har flera. En privat sittning med Clint Eastwood. Bara han och jag! Mmmmmmm

 

Det skulle bli en löpsedel det!

 

 

 

 

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Maju

17 november 2009 14:02

Rubriker skulle det definitivt bli efter den där lunchen... "Fröding och Maggan Krook i blåsväder, kastade potatis på Sting - Bono försökte medla, fick en sill i ögat!"

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se