Direktlänk till inlägg 14 november 2009

Någonstans i en provhytt

Av Winner Horse - 14 november 2009 17:38

Jag låg i min feberyra och filosoferade och kom på: Jag ska köpa ett par nya jeans!

På sjunde dagen klev hon upp, åkte till det mest närbelägna shoppinstället. Klev in, klev fram, provade. 10 par.

För låga, för höga för trånga för vida, jag skulle aldrig ha fått feber tänkte hon. Och svettades ut det sista av infektionen.

På väg ut stoppas hon av pojkexpediten, hallå, kan jag hjälpa dig!?

Släpp inte in den pojken i ditt liv ( nåväl just nu i alla fall) det kan stå dig dyrt, tänkte hon.

Javisst!

 

Han travade upp tre (3) par jeans och sa: här, prova.

Alla tre satt perfekt, hur gick det till- hur kunde han matcha min "profil" med exakt tumstorlek.

 

Ett par satt sädeles bra, men lite väl tajt. men att byta till en annan lite större stolek det avrådde han från, å det bestämdaste. Det blir inte samma byxa! Lite sur nu, trut med munnen. Ok då, jag tar dom här!

 

Och det roliga är att dom sitter helt jävla asperfekt! Och JA han jobbade säkert på provision.

 

 
ANNONS
 
susanne

susanne

16 november 2009 08:07

godmorgon.. ha ha så bra och jag vet var hon kommer köpa jeans nästa gång hoppas "han" är kvar då :)

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se