Direktlänk till inlägg 12 november 2009

Om Gud - detta är inget religiöst inlägg

Av Winner Horse - 12 november 2009 21:33

Nä jag tror inte på Gud, jag har försökt. Suttit på begravningar knipit ordentligt, fokuserat, känt efter- men nada. Kallt som fan, ingen värme. Jag är nog mer kvinnan som kan tala med annorlunda, inte med Gud. Nu skulle jag vilja ha Gud här och ifrågasätta hans dåd just nu. Varför kastar han cancer på min vackra kompis och varför gör han en annan till änka!!!?? Va va va, gubbtjyv nu får du fan ge dig!


Jag fortsätter att tala med annorlunda. I alla miljöer, i alla sammanhang kommer dom till mig - så välkommet. En gång blev det dock lite jobbigt, men inte värre än att jag bytte träningstid.

Jag gick på gym varje tisdag, då gick också en grupp kvinnor i blandad ålder med olika sorters dysfunktion. Lite över gränsen. Lite för mycket, lite för högt, och lite för lite.  Vi pratade på, om katten Orvar, om terapin - om mamma och om cykeln med extra lås.


Hej blev till heeeej, heeeej blev till goa kramar. Och min gräns gick när det prasslade i duschdraperiet och Gunvor stod där och frågade vad jag hade för färg på cykeln, duschen skvalade och Gunvor skrek, oblyg och nyfiken. Röda cyklar är inte bra för dom blir bara stulna.


Jag började gå på gym på onsdagar istället. Jag undrar lite över det där - vad är det för sensorer, nerver eller utstrålning som gör att man drar till sig olika typer av människor?


Jag vill tacka CARINA DAHL, visst är det så, jag är ju inte trött på bloggen eller bloggandet, bara på mig själv!


Och SUPERMAMMAN! Tack.

 

I am back! 
ANNONS
 
susanne

susanne

13 november 2009 10:57

underbart ,välkommen till baka :)

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

 
Stort och smått

Stort och smått

13 november 2009 17:38

Ja du, jag tror inte heller på Gud. Hur ska man kunna göra det när det finns så mycket elände i denna värld!?
Inte fan är det en god gud i så fall!

http://stortosmatt.blogspot.com

 
Carina

Carina

16 november 2009 17:54

Men för fasiken, nu är du tillbaka med förnyad kraft Winnerhorse. Och jag behöver den, jag behöver din kraft och dina kantareller. Så det får bli en blogg och en svamprätt idag (jag har fortfarande kvar). Kram!

http://www.carinadahl.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se