Direktlänk till inlägg 27 oktober 2009

Snart flyttar jag!

Av Winner Horse - 27 oktober 2009 14:05

Flyttkort!

 

Jag kommer snart att flytta min blogg frn det som tidigare hette bloggagratis - som marknadsförde sig med att vara bloggen utan reklam!!!!och som utan förvarning började heta bloggplatsen och vips så finns det lite reklam med på sidan som tidigare stoltserade med att vara den utan reklam. Shit happens, jag kryssade i att jag inte ville ha reklam på min blogg och vad får jag då reda på av en händelse - det kostar pengar! Att inte ha reklam.

 

Ska scanna av lite, men jag kommer att flytta, det är ett som är säkert. Skitpådejbloggplatsen!

 

Detta måste vara århundradets tankemiss och därmed världens största bloggflopp, undrar hur dom tänkte. Skulle vara intressant att se statistik på hur mnga som bloggar via denna portal idag i jämförelse med för ett år sedan. Jag kan gissa att det inte är s mnga. Men det är klart, dom kan kanske lägga till och dra ifrn vad gäller deras egen statistik, för min stämde inte ett dugg!

 
ANNONS
 
Ingela

Ingela

27 oktober 2009 17:03

Jag ska nog också flytta... Hojta om du hittar någon bra sidan utan maxtak på uppladdade bilder... och reklam. Det lär nog bara finnas i mina drömmar.

http://crosscreekrapids.bloggagratis.se

 
susanne

susanne

28 oktober 2009 08:52

väntar på adressen då :)

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

 
Ingen bild

Mynta

29 oktober 2009 00:13

- Jag är också skitsur!!

Att behöva BETALA för att slippa ha reklam på sin blogg!!
- Nehejdu!!

Överväger också att lämna Bloggplatsen.
Säg till om du hittar nåt bättre - UTAN reklam!!

Jag letar åt mitt håll. Håller dig underrättad.
Fan vad tradigt.

Puss!

 
Stort och smått

Stort och smått

13 november 2009 17:37

Jag tycker också att Bloggagratis bytte ner sig rejält när de förändrade. Den ser ut som en nybörjarportal! Urtråkigt utseende och dumfunktioner - ok, en fördel är att man kan skoja till texten lite. Men allt runtomkring har blivit till det sämre så på det hela taget är det tråkigt på Bloggplatsen.

Jag tycker att Blogspot är väldigt trevligt, eller Wordpress. Wordpress är lite krångligare att förstå sig på men när man väl lärt sig det är det smidigt!

Ett tips är att starta bloggar på andra ställen, och sen smygskriva, testa sig fram och känna efter! Det har jag gjort på många ställen. Men ett ställe som går fetbort är just denna fd Bloggagratis.

http://stortosmatt.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se