Direktlänk till inlägg 26 oktober 2009

Glasriket

Av Winner Horse - 26 oktober 2009 21:47

Hej,


Jag har varit på en liten föreläsningsturné i Sveriges avlånga land, det började i Helsingborg, mellanlandade i Göteborg och avslutades i Kosta.

Jag måste bara slå ett slag för Kosta Boda Art Hotell med den tillhörande outleten. Helt otroligt!


På kvällens middag hade jag en gammal herre mitt emot mig och en ganska gammal dam snett mitt emot. Han putsade sina glasögon. Satte på sig sina glasögon och såg förvånad ut när det ena glaset i glasögat saknades. Damen bredvid sa med ljus och stadig stämma: jag tror att det ligger i min drink ( en hög orange sak med mycket is).  

Hon rörde runt och jag studerade drinken mycket noga, bordsherren var ju int emycket till hjälp, och ja mycket riktigt där låg glaset! Mannen tog resolut över drinken och klunkade i sig ända tills dess han nådde glasögat på botten.

Ha - det kallar jag ett besök i glasriket!


Under middagen pratade vi jakt, jag är helt fascinerad och fick ställa alla frågor jag hade till min tålmodige herre mitt emot ( han med glasögat). Lite senare sågs vi igen. Han var då i sällskap med en annan man som var ännu äldre. Vet du förresten var de kommer ifrån? frågade han mig och jag visste att han meande vildsvinen för det var en av mina frågor. Dom kommer från Nynäshamn från början sade han. Den andra mannen tittade på mig och sa; jaha kommer du från Nynäshamn?

Nej sa den förste mannen; Inte HON men grisarna!


Så himla kul!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se