Direktlänk till inlägg 18 oktober 2009

Tillbaka!

Av Winner Horse - 18 oktober 2009 13:37

Vi har haft det alldeles alldeles underbart!


Bodde ju på ett hotell en bit utanför Chania, där fanns det får, hundar och hästar. Hotellet hade all-inclusive, alla måltider, all dryck precis allt ingick. Det var så himla smidigt. Minsta motståndets lag.


  

Lite skavsår, men bra ändå.

  

On the road to nowhere!

  

No comment needed eller?!

  

Inte precis överfullt på stranden.


Nu ska jag genast spara massvis med pengar för att åka iväg igen.

Resa är livet!

 
ANNONS
 
Mynta

Mynta

20 oktober 2009 23:07

Välkommen hem!
Ser ju att ni haft det äckligt bra. Men det är du värd!
Ska försöka svälja min avundsjuka. Gulp. Host.

...och nu lyckades du ju med att plantera en låt med Talking Heads i mitt huvud! Tack för den. Precis när jag ska försöka sova.

Välkommen hem återigen. Faktiskt.

http://livetenligtmynta.bloggagratis.se

 
susanne

susanne

21 oktober 2009 07:23

underbart ;)

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se