Direktlänk till inlägg 8 oktober 2009

Äntligen!

Av Winner Horse - 8 oktober 2009 07:38

Det kändes som en oändlighet-

 

vänta, wait, warten (kan väl också betyda vårta?!).

 

Tålamod

Tålamod

 

Inte heller min starka sida!

 

Men nu så -

 

Greklandsresan går av stapeln i morgon bitti. Tiiidigt, faktiskt så tidigt att man kan räkna timmarna.

 

Fetaosten och den ljumma vinden  ropar på mig. Poolen och en hel vecka med mamma ropar på min dotter!

 
ANNONS
 
susanne

susanne

8 oktober 2009 18:31

ÅHHH underbart ha en trevlig resa.. hade gärna lagt mig i en koffert :) och hakat på!!

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

 
Baronessan

Baronessan

14 oktober 2009 23:33

Men... va... hallå! Här läser man nedifrån och upp och skriver kommentarer och så är du inte ens hemma! Å varför fick inte jag åka med till mit favvoställe?
Hoppas att ni har haft det sköööööönt :) vilket jag inte betvivlar en sekund.

http://viskning.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se