Direktlänk till inlägg 6 oktober 2009

tomtom

Av Winner Horse - 6 oktober 2009 22:53

Jag är ute på hal is.


Hittar inget bra att skriva. Jag kan ju bakgrundsskvala lite, som hissmusik. Fast i skrift. Går det? Hör ni mig? Det klinkeklonkar lite fint i bakgrunden.


Vänta, nu kom jag på något- jag läste en ledare tror jag det var i en dagstidning om jag inte missminner mig, och tänkte fan vad bra- det här ska jag komma ihåg!Och glömde bort det.

 

Men andemeningen var:

Vi måste gå i skogen, inte glömma bort att gå i skogen med våra barn,  alla sinnen vaknar till liv, vi vandrar ju i vår bakgrund, vår historia.

 

Det var fint. Så var det inte uttryckt, men jag tolkade det precis så.

 

God natt, avstigning för samtliga hissresenärer, bakgrundsskvalet stänger av..............Tyst

 
ANNONS
 
Baronessan

Baronessan

14 oktober 2009 23:30

Hissmusik är underskattat :)

http://viskning.blogspot.com

 
Ingen bild

Persil,ja

16 oktober 2009 13:34

DET ÄR viktigt. Skogen är fantastisk. Man blir lugn. Man får energi. Man lär sig. Man upptäcker. Skogen är vår rikedom. Man känner sig trygg. Jag ÄLSKAR skogen. Så det måste ha varit en bra ledare du läste! Undrar vad den ledaren hade för politiskt budskap??? Värna skogen eller något annat mer pedagogiskt? :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se