Direktlänk till inlägg 2 oktober 2009

Tiden är alltid en bristvara

Av Winner Horse - 2 oktober 2009 07:42

Igår lämnade jag min arbetsintensiva period bakom mig för denna gång. Andas. Naprapat, jag trodde jag bokade tid hos en massör. Ringer dit, under hela samtalet tänker jag att det var ju märkligt att någon svarade med naprapat... när det är massage jag ska få.I väntrummet tror jag fortfarande att jag ska få massage, att jag beställt tid för det.


Men jagblir varse - jag är helt klar hos en naprapat.


Ny tid på måndag! Att en kropp kan knaka och braka så. Helt otroligt. Det var bara att "åka med" försöka slappna av. Kroppen ville ju egentligen spjärna emot. Urhäftigt.Jag svidade om i bilen, från klackskor till stövlar. På vägen hem från jobbet kände jag plötsligt- jag måste ut och plocka svamp NU, för det är en fråga om dagar innan svamparna blir äckligt sladdriga på grund av kylan.

Mina stora stövlar är lite för stora, det är skönt.

Stövlar på, min finaste kjol därtill, liten kavaj som kronan på verket. Lufsade ut och hittade massor. Sjöng lite. Ordningen är återställd med andra ord.

Klafsar ut på landsortsvägen i min fina utstyrsel mitt ute i obygden, säker på min självvalda ensamhet.  Där står två andra svampplockare och stirrar på mig!

 
ANNONS
 
Baronessan

Baronessan

2 oktober 2009 19:54

Hej du som bara jobbar. Jag är här nu. Jag har varit lite dålig på att kommentera mina bloggisar ett tag nu men förfäras icke - jag kommer tillbaka. Förr eller senare. Särskilt till dig kära vinnarhäst som varit med mig från begynnelsen.
När det gäller det här med antal läsare så är det nog lite si och så med statistiken. Har du 10 olika statistiksidor kopplade till dig så får du säkert 10 olika antal besökare.
Svampa vidare och sköt om dig! Glad fredag hälsar Baronessan!

http://viskning.blogspot.com

 
susanne

susanne

3 oktober 2009 07:21

undrar vad dom tänkte :) totalt uppklädd i stövlar.. ha ha ville gära se den synen.. hoppas du mår bätre efter besöket hos naprapaten..

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se