Direktlänk till inlägg 19 september 2009

Däck

Av Winner Horse - 19 september 2009 21:15

Lördag

 

Klockan 10:00 hade jag putsat ett fönster, rengjort spisen, lagat frukost med omelett, vattnat blommor, ringt och grattat.

 

Klockan 15:00 hade jag gått klart på loppisen, kokat klart plommonsaften, putsat ett fönster till, plockat 20 liter svart trumpetsvamp, klätt ut yngsta dottern till något ur Star Wars.

 

Klockan NU, har jag ont i halsen igen, febern är på G..

 

Klockan NU kan jag tycka att det är värdlöst, fullkomligt värdelöst att vara JAG. För jag sitter aldrig stilla.

 

Nu ska jag kraschlanda i sängen och undra i luftfärden på väg dit varför jag är en sån usel människa som aldrig kan varva ned!?

 

 
ANNONS
 
nilla

nilla

20 september 2009 14:36

Att kunna ta det lugnt är värt sehr mückich.
Jag slappnar av så skönt (ofta en hel kväll) efter ett gympapass.
Fast man behöver förstås kunna skita i att det är stökigt och att fönstrena är skitiga, annars stressas man väl av det hur mycket man än har gympat.

http://nillalivet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se