Direktlänk till inlägg 13 september 2009

Gröna Lund

Av Winner Horse - 13 september 2009 21:21

Jag var inte i min svampskog idag, inte på hela helgen. Det är jag ledsen för. Vi var sociala. Och idag var vi på Görna Lund.....

Jag vet inte varför men jag blir vemodig där. Nästan lessen.


Så mycket tshirtar med tryck, så mycket permanentat hår, reklamkepsar, dåliga hållningar, fläbb, ledsna barn, sura föräldrar.


Det är ett tvärsnitt av Sveriges befolkning- kanske är det därför. I dont know, men jag längtade hem till svampen.

Min svampskog får man säga i min mening, men INTE min skomakare, min tandläkare, min hårfrisör. Som att vederbörande satt i en liten låda och hoppade upp på beställning. Han är min, ska tjäna mig och är i själva verket till för bara mig. Uäk. Gillar inte det heller. Säger mycket om ens syn på sig själv tror jag, jag blir reserverad mot männskor som säger så.


Bara så ni vet. Trist inlägg ikväll av trist bloggare Obestämd


 
ANNONS
 
Yvonne K

Yvonne K

13 september 2009 22:38

Nää, INTE trist inlägg av trist bloggare.
Så sant!
Jag reagerade mycket på det du skrev, t-shirts med tryck, permanentat hår, ledsna barn och sura föräldrar...
vad spelar det liksom för roll då... varför är det så?
Ytligheter, vi tar alldeles för mycket för givet

Varför kan vi inte vara glada för vår svamp i skogen ;D
Jag älskar att ströva omkring i skogen, hoppas hoppas att jag kanske liiiite fört över det på mina barn också. ;D

Ha det bra.
:D

http://yvonnek.bloggagratis.se

 
susanne

susanne

14 september 2009 07:56

skrattar .. jag är lika dan! skönt min äldre son kallar mig bitter när jag muttrar om att hemma i skogen minsan,, ha ha..förstår dig precis :)
jag har flyttat bloggen...
susanne

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

 
Baronessan

Baronessan

15 september 2009 01:02

Typisk svampabstinens...

http://viskning.blogspot.com

 
Ulrika

Ulrika

15 september 2009 16:58

Tror att det delvis kan vara en forcerad positivism. Man SKA vara glad på Gröna Lund, och är man inte det blir man irriterad. På mycket folk, på stökiga ungar, på stökiga föräldrar, på allt och alla.
Kan vara något sånt.

Däremot inte det där med trist bloggare! Noway!
;)

http://ulrikasyr.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se