Direktlänk till inlägg 30 augusti 2009

TID

Av Winner Horse - 30 augusti 2009 23:28

TID har vi ont om, vi har inte tid. Inte tillräckligt med tid.

Teori:

Vi blir lurade. En sekund har krympt, den var mycket längre förr. Vem ska veta, vi kan ju inte mäta?


Dessutom, vi har mycket att vinna på att smeta ut tiden. Går det? I så fall hur?

Jag skriver detta vid halv tolv på natten, jag är pigg, kan sitta uppe många timmar till. Men jag tvingas i säng av den ordning som säger att man ska börja skolan vid 8 och börja arbeta lite senare.


Alla har vi vår egen tid, vår egen klocka, morgonpigg eller nattuggla. Den tid vi är högpresterande, alerta, "på".

Olika efter person.

Man borde kunna anpassa allt efter detta, är du helt vetenskapligt kategorin nattuggla, börjar ditt arbete och din skolgång därefter, framåt eftermiddagen kanske. Otroligt effektivt dessutom, stora vinster för dig som person och för företaget och skolan,  produktivt.


Flex i 180. Skulle också innebära att allt är öppet jämt, gå på systemet på natten, på banken i gryningen. Nu ler jag stort, och önskar er en god natt!

 
ANNONS
 
susanne

susanne

31 augusti 2009 14:30

underbart :) den tids vyn längtar jag efter..

http://supermamman.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se