Direktlänk till inlägg 28 augusti 2009

Ett rött hus

Av Winner Horse - 28 augusti 2009 10:15

Nu går jag och väntar! På att barnen ska bli flygfärdiga och flytta hemifrån.

Så fort det sker ska det bli ett mindre hus. Jag skrev en lista på vad mitt liv skulle innehålla när barnen flyttat hemifrån, den såg ut så här:


  • Brygga
  • Lägre omkostnader
  • Växthus
  • TID
  • Livskvalitet


Mindre hus, billigare hus, lägre omkostnader mindre arbete, mer tid!


Det är alltid SÅ hotfullt med dem som tar steget, jag blir till och med stressad av att läsa om hur man ska låta bli att stressa.

Snälla tidningen och allsköns experter låt mig bara få stressa runt i lugn och ro !

Om jag summerar alla goda råd den här veckan, via media: Du ska helst leva i nuet, äta ekologiskt, vara nära dina sinnen och din familj, bejaka allting och lite till, baka och banta samtidigt, älska hejdlöst, skratta gott, förhandla upp din lön, spara pengar och amortera, passa på att njuta av sensommarvärmenoch boka restresa. Just det gympa, dricka mycket vatten och unna dig livets goda bara på helgen.  Dessutom ska du inte stressa!


Hur fan ska det gå till käre chefredaktör som bestämmer att vi behöver all den här informationen som jag håller personligen ansvarig för att folk faktiskt går in i väggen!? Läs alla råd, bryt ihop och smack inn i väggen.


Jag råder alla att göra som jag; lev ditt liv som vore den en torktumlare, du snurrar med bara, kommer ut torr och lite skrynklig på andra sidan, men du snurrar mjukt och skönt under tiden. Och du vet att du sen, när tiden är inne får hänga och dropptorka, vaja lite på klädstrecket i solen, sen som sagt, när tiden är inne.
 
ANNONS
 
nilla

nilla

28 augusti 2009 21:01

Hahaha! Klockrent inlägg om tiden vi lever i!
Jag säger som du; låt oss stressa i lugn och ro haha

http://nillalivet.blogspot.com

 
Ulrika

Ulrika

2 september 2009 10:51

Jaa du. Du har så rätt. Skulle man leva som man läser så undrar jag hur det skulle bli. En tidning säger si och en annan så.

Jag gör som du, jag hattar omkring och försöker hänga med..
Försöker stressa mindre och strunta i alla goda råd, lyssna inåt och lev så utåt är väl ett ganska bra motto
;)

http://ulrikasyr.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se