Direktlänk till inlägg 21 augusti 2009

Inte klippa mer!

Av Winner Horse - 21 augusti 2009 15:50

Spankulerade runt på ägorna, jomantackar, det är väl sisådär en 50 kvadrat kanske.

Alla mina trädgårdsredkap bara försvinner. Så jag tog den minsta saxen jag har, en mini mini nagelsax och klippte lite vissna rosor,sen gick jag lös på plommonträdet, klippte bort alla plommon som ser lit esjuka ut, ifall dom skulle smitta alla som ser friska ut.


Sen blev det paus. Lilla saxen och jag vid datorn. Fan vilka slitna toppar jag har jag tänkt ett tag, så jag började klippa, och om jag klipper här så måste jag ju klippa där.


Så nu ska jag boka en klipptid trots att jag lovat mig själv att aldrig med utsätta mig för det pinsamma efter att ha klippt mig själv, att frisören utbrister: MEN vem har klippt dig egentligen, ojäämnare får man leta efter!!!

Och jag lär väl pipa, som vanligt: Äsch det var någon  165 kronors frisör nere på gatan du vet.....illa luktade det där också, jag går aldrig tillbaka!

 
ANNONS
 
Ann-Louise

Ann-Louise

23 augusti 2009 20:15

Äsch, så där gör jag jämt. Klipper mig själv, och nåde den fläppa frisör som vågar nämna ett ord, den byter jag ut. Särskilt när de tar 500 spänn för en klippning.

http://40taggaren.bloggagratis.se

 
susanne

susanne

23 augusti 2009 21:15

he he se det så. jag är mänsklig jag är kvinna mitt hår är en del av mitt livs projekt.. och det bästa av allt det växer...

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Johanna

Johanna

23 augusti 2009 21:56

50 kvm ägor är minsann större än mina 2.
Jag tar ett steg ut på balkongen vänder mig åt vänster och nyper bort en vissen petunia, vrider åt höger och gör om samma procedur.
Sen känner jag mig nöjd med mitt trädgårdsarbete, vänder mig om och går in igen. :)

Äh, jag har ändå inga gröna fingrar.

Ha det gott!

http://pantarholmskajen.blogspot.com

 
Stort och smått

Stort och smått

24 augusti 2009 18:04

Haha! Här är en till som lovat sig själv att aldrig aldrig klippa sig själv igen - för det blir inte bra! Någonsin.
Idag på bussen hem tänkte jag: "Undrar om jag ska klippa lite i nacken när jag kommer hem! Denna gång kan det ju gå bra!"
Jo tjena! Jag har lovat mig själv!!!

http://stortosmatt.blogspot.com

 
Nadja- En salig blandning

Nadja- En salig blandning

24 augusti 2009 19:58

Det är MENINGEN att frisörere ska skälla på hemmaklippare! Det är en del av deras utbildning i att ta över världskontrollen!!!

http://ensalig.blogspot.com

 
Ingen bild

winnerhorsesvarar

25 augusti 2009 07:59

Ska vi ingå pakt? Alla vi som klipper oss själva.
Vi kan börja med att säga: hej jag heter Winnerhorse och jag är en självklippare, och så säger alla andra i ringen; Heeej Winnerhorse.

Låter det som en bra idé?
Skönt att jag är among friends i alla fall.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se