Direktlänk till inlägg 20 augusti 2009

Lav meee täääänder!

Av Winner Horse - 20 augusti 2009 21:07

Sensommar och skogen kallar på mej.

Kommer ut sent, men det gör inget, det är så skönt att traska i skogen med lilla korgen, bara med sig själv och sina tankar. Hittar lite blåbär, plockar några ynkliga kantareller, en och annan sopp.


När jag tänkt klart, alla planer som snurrar, framtiden som ska stakas ut, landar till slut med en ljudlig suck, jag är färdig.

Då börjar jag, första trallande sedan allt högre och väldigt ofta Elvis, han är bara underbar att sjunga i skogen. Men det kan lika gärna vara barnvisor, egentligen vad som helst, har fått ny a låtar nu när jag sjungit singstar. Men det är ju liksom jag och min röst, min skog och mina tankar och sånger.  Ingen annan.


Det kan låta så här; looove me, nej men nu blev det fel, jag ska liksom upp där, fast inte så tidigt, love me teeender lovve me truuuuuuueee, japp där satt den!

Högt och klar hör jag bakom mig ett HEJ!

Nämen, ser mig om, där står en gubbe med hatt och gummistövlar och allt.


Alltså, tyckte du att du hörde mig sjunga, näpp, för det gjorde jag inte. För jag är en helt normal kvinna, betalar skatt, har ingen assistans, ett jobb och tre barn och en älskvärd make. Det där sista bara för att han inte ska tro att jag sjöng till honom  love me tender, nä usch.

Och ett jobb har jag, skrek jag till hattmannen , ett jobb med kollegor och visitkort!!!!!Allt detta ovanstående formulerade jag till ett; nejmen hej!

Dumma gubbe, hitta din egen skog nästa gång!

 
ANNONS
 
susanne

susanne

20 augusti 2009 23:07

gubben ska vara glad då kommer inga björnar för nära man ska sjunga i skogen har jag fått lära mig ;)

http://supermamman.bloggagratis.se

 
nilla

nilla

21 augusti 2009 07:36

Men jösses, ny färg? Jag trodde jag kommit fel. Nu ska jag läsa inlägget.

http://nillalivet.blogspot.com

 
nilla

nilla

21 augusti 2009 07:38

Haha!
Det är väl en mänsklig rättighet att få vara ensam i skogen, eller hur?

http://nillalivet.blogspot.com

 
Baronessan

Baronessan

21 augusti 2009 11:42

Det där är så jävla irriterande. Jag har en stor TOM skog intill mig. Men när jag kliver ut i den då är den inte längre tom. Gillar inte. Särskilt som Frazze katt går med mig och då brukar folk gå med koppellösa hundar. Morrrrr. Tror jag ska ta en promenad nu faktiskt. Om Frazze orkar...

http://viskning.blogspot.com

 
Ann-Louise

Ann-Louise

23 augusti 2009 17:31

Åh vad du sjunger vackert i skogen, det hörs ända hit!
:)

http://40taggaren.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se