Direktlänk till inlägg 18 augusti 2009

Om att bli kvar

Av Winner Horse - 18 augusti 2009 20:39

Och här sitter jag säger jag lite skämmigt. Med samma man, samma jobb !


Vi är flera som gör på samma sätt, hepp javisst, ja jag jobbar kvar, jomenvisst samma man, samma barn( ej utbytbara i första taget).Och vi säger det lite undergivet, på gränsen till rodnande, jag har sett det många gånger.


Men det är FEL!


Nästa gång någon frågar - Jobbar du kvaaar, med betoning på a:na,  så blir mitt svar;


Jamenvisst sörrö, här har du en som utvecklats i arbetslivet på samma plats, som trivs med att vara "halvgammal i gården", och detsamma gäller familjelivet.


Vi ska byta arbete helst vart tredje år, det kan man till och med läsa på löpsedeln till någon kvällstidning.

Jag är stolt för att:


Jag hittar utmaningar och stimulans i mitt arbete utan att behöva byta

Jag biter ihop

Jag tycker om att hitta saxen och kopiatorn på jobbet och allting här hemma.

Min man vet vem jag är och tycker ganska bra om mig ( och det vill inte säga lite, jag brukar tänka på det ibland, herre gud han känner mig SÅ bra och tycker trots det om mig).


Så det var vad jag ville ha sagt en ljuv kväll i augusti.
 
ANNONS
 
susanne

susanne

19 augusti 2009 06:38

man säger ofta att man "strandat" tycker bättre om ordet landat eller hittat hem..när själen har alla bitar på plats .. kan man segla på blanka hav och njuta av det :)

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Ingen bild

winnerhorse till Susanne

19 augusti 2009 08:21

Åh så fint uttryckt, det gillar jag!

 
Stort och smått

Stort och smått

19 augusti 2009 17:30

Det känns som att det är få förunnat numera att faktiskt vara nöjda med det man har! Jag har också samma man, samma jobb och är nöjd med det! (fast ibland vill jag byta jobb, jag får inte någon vidare utveckling eller utmaningar eller stimulans där tyvärr. Det är synd...)

http://stortosmatt.blogspot.com

 
Ann-Louise

Ann-Louise

19 augusti 2009 17:42

Ha, ha- jättebra beskrivet! Precis så kan jag känna också, som jobbat på samma ställe sen -94. Som en outvecklad tråkmåns som inte vågar hoppa på nåt nytt. Trots att jag inte vill :)

http://40taggaren.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se