Direktlänk till inlägg 15 augusti 2009

Svarslös

Av Winner Horse - 15 augusti 2009 22:06

Tappade målföret idag. Fullkomligt. Det hör inte till det vanliga. Oftast i brist på argument, mot barnen, blir det något i stil med ( och här får jag rösten att låta lite nasal på något underligt vis):


Ha trodde du ja!

Men oj oj oj då!

Men du, JAG var här först ( för övrigt den röda tråden i min uppfostran), jag var här före dig sörru, det är bara att gilla läget!


Idag, en cool dag, vi fnittrade och snackade, mellandottern och jag. Igår var det ett gäng här och åt. Det händer ofta. Jag sa lite på skämt, men kanske lite tuppigt ska erkännas - Hö Hö ni gillade min mat va? Tänk vad jag ska bli bjuden på middag hemma hos er när ni snart flyttar hemifrån.

En skvalkommentar, dialog på ytan, inte mer, i kön till maten ( jo det var kö) vi kör sällan med dukat bord om vi är fler än sju, då tar man sin talltrik helt enkelt.


Idag runt bordet, fnittrig stämning, mellersta dottern - Ja herre gud vilken kväll det var igår, jag var helt knäckt.

Men men ni var ju här?

Ja men efteråt, det var helt jävla sjukt!

Jag framför mig spritfest, kärleksbråk, svartsjuka, slagsmål.....kräks?


Nu med lite gråt i rösten: - Men hur tror du det känns när ens kompisar bjuder hem ens mamma på middag??????!!!


Tystnaden sänkte sig och mig, men men det var ju liksom ingen substans alls i det, lite bakgrundsskval och hur fan ska det gå till dom har ju precius börjat gymnasiet.....hann jag tänka.


Svarslös var ordet. 
ANNONS
 
susanne

susanne

16 augusti 2009 07:12

hmmm käns igen.. ja när man får pokalen mest pinsamma eller sämsta senariet; sämsta föräldern, så där i ögonen kastat kommer en uns tystnad... men som du sa jag var här först,bara gilla läget, kommer nog svaret om middan.... tack för underhållningen!
att de små vardags berättelserna är guld kornen i livet ;)

http://supermamman.bloggagratis.se

 
susanne

susanne

16 augusti 2009 12:32

jo hm..bilder..
vill jag se på IPOMEAN mot det svarta staketet!!!

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Ann-Louise

Ann-Louise

17 augusti 2009 18:03

Det är ju en skitbra idé! Fast frågan är om det finns nåt sätt att INTE vara pinsam på? Jag menar, det verkar liksom räcka att bara vara förälder...och ännu värre en som visar sig :)

http://40taggaren.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persil,ja

18 augusti 2009 11:29

Man vet aldrig när man är cool eller pinsam. I min 15-årige sons värld är jag mest pinsam medan jag fortfarande är coolaste mamman i klassen i 13 åringens ögon (njuter allt jag kan-det är snart över-han är smått sen i sin utveckling :D)
Häromdagen när jag körde 15-åringen samt tre av hans kompisar och de skulle ha filmkväll satt jag och pratade film med dem. (Älskar ju att prata med dem!) Fatta hur pinsam jag var!!! Antingen "försökte jag vara cool och gilla samma filmer som dem" (råkade faktiskt göra det) eller så var jag pinsam för att jag "gillade helt fel filmer".
"Så hur ska jag vara då" undrade jag, "ska jag spela någon annan än jag är-är inte det pinsamt"???
"Tyst helst" svarade sonen ärligt...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se