Direktlänk till inlägg 12 augusti 2009

Lingongullegullstigen 3

Av Winner Horse - 12 augusti 2009 15:59

Det skulle vara roligt att veta en sak. jag har den på känn. Vissa människor får förmånen att välja adress på sitt nybyggda hus.


Jag känner två. En valde smultronbacken, den andra violbacken.

Kunde lika gärna ha varit ´hujedamejsågulleduttefnuttigtviskabo stigen 3 också.


Vad är det för fel på:

Raggarsvängen 8

Lushult 5:2

Snorspåret 15


Eller helt enkelt: Tarejihäckenbacken eller LarsNorénbersån

Tror jag vill bo i LarsNorénbersån bortanför Raggarsvängen.


Jo jag skulle vilja veta om det blir mer lycka i familjen bara för att man väljer ett namn på sitt hus som låter ljuvt och gulligt. Förpliktigar det inte mer att försöka hålla ihop en familj på Lortiga gatan eller ( förlåt mig) Bajshögen 8 ????
 
ANNONS
 
Ann-Louise

Ann-Louise

12 augusti 2009 20:15

Jag läste om några som ville döpa om sin väg till nåt annat än Pökagatan (efter Ronny o Ragges TV-program). Det fattar inte jag...

http://40taggaren.bloggagratis.se

 
susanne

susanne

12 augusti 2009 20:53

var man nu bor har betydelse för vissa och en del situationer vad säger du om mensträsk? ligger i dessa krokar en bit bort... eller kåtaholmen... sanna namn på små orter..
men det blir varken mera eller mindre pms svängningar var man än bor!

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Synne

Synne

13 augusti 2009 07:58

Med smultronsvängen och violsvängen ser jag för mig en sagobok av Elsa Beskow. Putte i blåbärskogsbacken liksom.
Adressen kan man inte göra nått åt. Man bor där man bor. Tråkigheter och elände kommer iallfall. För det finner alltid vägen. Sen spelar det ingen roll vart man bor.

Här skulle jag just nu kunna byta adress, till Regnstigen....
För det är som vanligt. Det regnar...
Kramen från Digernes Gård :D

http://nabolandet.blogspot.com

 
nilla

nilla

14 augusti 2009 17:06

Hahaha, vad du är rolig!
Dessutom tror jag stenhårt på din teori om att man blir mindre lycklig med en pullenuttadress! (För det var väl det din teori gick ut på?)

http://nillalivet.blogspot.com

 
Ingen bild

winnerhorse

14 augusti 2009 21:46

He3j alla glada! Visst Nilla det var det min teori gick ut på, eller snarare; att olyckan som du Susanne så riktigt säger kommer ju till alla och envar i olika doser och valörer. Men att vara olycklig på gullefnuttadressen känns nog värre.

Tjing från
Jantestigen :)

 
Ingen bild

Persil,ja

18 augusti 2009 11:37

Nämnda Kåtaholmen är faktiskt "VÅR" ö...:D Vi trivs vääldigt bra där. Mouhahahaha! Men när jag mötte mannen för 27 år sen och skulle till "hans" ö första gången och mamma frågade vart jag skulle och jag felaktigt svarade Kåtön, höll hon på att svimma....:D

Hursomhelst får jag alltid underliga vibbar från puttenuttiga stugor som heter Lyckebo o.d Jag ser värsta misären därinne, fantiserar om de hemskaste scenarior. Skulle jag göra en skräckfilm skulle jag välja en sån stuga med flaggstång och syrenberså och Soltorpet-skylt.

 
Yasha

Yasha

22 augusti 2009 12:23

*vinkar* Ramlade in hos dig via Nilla. Jag var bara tvungen att skriva en liten rad, för det här inlägget fick mig att skratta högt, rakt ut, här hemma. Underbart. J-a gullepluttmänniskor som säkert inte ens fiser eller rapar annat än smultron och rosor. *fniss* Tacka veta jag Horhuset Gladan och Skatboet. *s*

http://yasha.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se