Direktlänk till inlägg 12 augusti 2009

två undersökningar

Av Winner Horse - 12 augusti 2009 13:39

Hej,


två undersökningar, ja jag läser mycket, hemma och på jobbet, har liksom etsat sig fast. För att de förklarar så mycket mer än vad det var tänkt !

En, en bank tog reda på hur det egentligen var ställt med svenska folkets inställning till sina lån. En hiskelig massa information kom fram, bland annat visades ett fint stapeldiagram över svaret på frågan Känner du oro för egen del eller för andras lånesituation? 

En stapel var skyhög, den andra obefintlig.

Under den höga stapeln - oro för någon annan!

Så hejlöst kul, det vispar i fönstret mot grannen,  gardinen rycker till ..nämen har dom nu varit å handlat en sån där, ock och ack, hur ska det gåååå!?


Den andra. En massa bilder på klatschiga kök, högblankt och läckra färger och finesser och prylar och attiraljer visades för människor i form av bilder hämtade ur inredningsmagasin.  

Är det här fint?

Oh ja, jättefint!

Skulle du vilja ha det här köket?

Herre Gud nej!


Intressant va?

 
ANNONS
 
Synne

Synne

13 augusti 2009 10:48

Ja du, man går göra sådana undersökningar med jämna mellanrum.
Själv har vi inga lån (hurra).
Inget nytt kök heller.
Kan inte komma på när vi köpte en ny sak hem...
Jo, den blå Billyhyllan på IKEA för en dryg månade sen. Men den kostade å andra sidan bara 400 kr...

Nu ska jag gotta mig med kaffe..
Har du sett någon undersökning om hur mycket kaffe vi dricker på sista tiden?
Inte jag heller :D
Kramen på dig.
Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se